Sin Nasera Keljmendija mora da napusti Crnu Goru, kažnjen sa 530 evra

Agencije
Sin Nasera Keljmendija mora da napusti Crnu Goru, kažnjen sa 530 evra

Podgorica, Ulcinj - Liridon Keljmendi, mlađi sin Nasera Keljmendija, moraće da napusti Crnu Goru, jer mu je uručeno rješenje o ukidanju boravka u ovoj državi, prenose agencije.

Rješenje je navodno donijela policija po nalogu ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, nakon hapšenja Keljmendija prije dvije noći, ali i zbog toga što je i ranije hapšen u Crnoj Gori.

Ukoliko u roku od 48 časova sam ne napusti Crnu Goru, Keljmendi će biti deportovan.

Prema nezvaničnim informacijama, njemu je zabranjen ulazak u Crnu Goru naredne dvije godine.

Liridon je juče saslušan u ulcinjskom osnovnom sudu i kažnjen sa 530 evra, nakon čega je pušten na slobodu.

Iz policije je saopšteno da je L. K. uhapšen na osnovu Zakona o prekršajima zbog osnovane sumnje da je počinio fizički napad, izazivanje osjećaja ugroženosti kod drugog prijetnjom da će napasti na život i tijelo tog lica, te prekršaj drsko ponašanje na javnom mjestu.

On je 16. jula pušten iz spuškog zatvora, a bio je osuđen zbog podstrekivanja službenika MUP-a da njemu i bratu Elvisu izdaju lažna crnogorska dokumenta.

Naser Keljmendi je uhapšen na Kosovu na osnovu međunarodne potjernice koju su za njim raspisale vlasti BiH zbog ubistava, pranja novca i trgovine drogom.

Naser Keljmendi je često boravio u Crnoj Gori, a u Ulcinju ima znatnu imovinu.

Mediji su prošle godine pisali da Keljmendi u Sarajevu ima kuće i stanove, stanove u Podgorici, a u Ulcinju jedan hotel i druge nekretnine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana