Pucnjava u tržnom centru u Skoplju, jedan od ranjenih u kritičnom stanju (VIDEO)

GS
Foto: Kurir.mk

SKOPLjE – Dva muškarca ranjena u pucnjavi danas popodne u tržnom centru "Ist gejt" u Skoplju, a policija traga za napadačima, prenose makedonski mediji.

-Jedna osoba je u kritičnom stanju, a druga je prebačena u Kliniku za torakalnu hirurgiju- potvrdio je direktor Klinike za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski" u Skoplju Ljuben Arsenkov.

Dodao je da je teško ranjeni zbog težine povreda odmah prebačen u operacionu salu.

-Ovaj pacijent je trenutno na operaciji. On je u teškom stanju i radi mu se operacija zbog povreda u stomaku i grudnoj šupljini. Drugi je upućen na Kliniku za torakalnu hirurgiju. Oba pacijenta su imala prostrelne rane - objasnio je Arsenkov.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova potvrđeno je da je u ovom skopskom tržnom centru došlo do pucnjave, ekipe MUP-a su na terenu i rade na rasvjetljavanju slučaja.

Nakon pucnjave, uspaničeni posjetioci napustili su tržni centar.

U garaži istog tržnog centra prije dva mjeseca se takođe dogodila pucnjava.

 

EKSKLUZIVNO VIDEO OD PUKANjETO VO IST GEJT: Vrz Rade Štekli e pukano kako vo div zapad! (VOZNEMIRUVAČKO VIDEO) pic.twitter.com/3DosqGp7OR

— Kurir (@KurirMK) October 24, 2023

 

Na društvenim mrežama i u makedonskim medijima pojavio se i snimak pucnjave. Na snimku se vidi kako dvojica mladića napuštaju teretanu i kreću ka najbližem izlazu i stepenicama. Osoba sa slušalicama i crnim šeširom prilazi im s leđa, zatim puca u njih i bježi, prenosi Kurir.mk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana