Pronađeni albumi s erotskim fotografijama Sanaderovih žena

jutarnji.hr
Pronađeni albumi s erotskim fotografijama Sanaderovih žena

Zagreb - Hrvatski fotoreporter Romeo Ibrišević je, dok je fotografisao deponiju na Trešnjevici u Zagrebu, otkrio bačeni album sa provokativnim fotografijama djevojaka bivšeg premijera ove države, Ive Sanadera.

"Na kutijama gdje su bile sve fotografije pisalo je 'Mayer Press', a pored negativna je rukom ispisano Sanader", rekao je Ibrišević i dodao: "Nije mi trebalo puno vremena da shvatim da su to gole ljepotice koje je Ivo Sanader krajem osamdesetih godina nosio u redakciju 'Starta', gdje su svake nedjelje ove fotografije završavale na duplericama."

Bivši premijer Hrvatske je tih godina živio i radio u Austriji, odakle je slao tekstove i priloge za magazinska izdanja. U jednom od brojnih sudskih procesa je kao opravdanje za svoju imovinu naveo i dobre honorare koje je dobijao od dnevnog lista "Vjesnik" za tekstove i fotografije koje je slao upravo iz ove zemlje, piše Jutarnjeg lista.

Ibrišević je, kao dugogodišnji fotoreporter tog dnevnog lista sarađivao sa brojnim izdanjima NIŠPRO "Vjesnika", koji je izdavao brojne nedjeljnike i magazine, kao što je bio i "Start".

"U početku nisam znao šta da radim sa slikama koje sam pronašao, a čak sam pomislio i da se radi o skrivenoj kameri", istakao je Ibrišević.

Dodaje kako mu je kroz glavu prošla činjenica da bi ovaj materijal mogao da bude i sudski dokaz da se Sanader zaista bavio ovim poslom.

"Ako je to njegovo vlasništvo, kako se onda našlo na ovoj deponiji i iz kog stana je to bačeno", upitao se fotoreporter prije nego što je odlučio da svoje otkriće podijeli sa javnosti.

Fotografije na kojima se nalaze gole "Sanaderove djevojke" možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana