Pronađena žena oteta u Istri: Barikade na ulicama, policija traga za otmičarem

GS
Pronađena žena oteta u Istri: Barikade na ulicama, policija traga za otmičarem

UMAG - Pronađena je žena koja je jutros oteta na parkigu u Petroviji na području Umaga, a policija traga za otmičarem.

Žena je pronađena u mjestu Matelići, a na ulicama su barikade i policajci s dugim cijevima.

- Policija je jutros oko osam sati sati zaprimila dojavu o otmici žene s parkinga u Petroviji. Prema dosad dostupnim informacijama muškarac je ženu ugurao u automobil te se s njom odvezao u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom policijskih službenika žena je pronađena u mjestu Matelići - saopštila je policija.

Dodali su da policijski službenici tragaju za muškarcem koji je u bjekstvu. Interventna policija je postavila barikade na putevima. Kako prenosi Jutarnji list, policija je pokušala locirati otmičara putem signala mobilnog telefona, ali to zasad nije dalo rezultate.

- U potragu su uključeni policijski službenici Policijske stanice Umag,  specijalne i interventne policije - dodaje se u saopštenju.

Kako prenose hrvatski mediji, ženu je pregledala Hitna medicinska pomoć i zasad nema informacija da je povrijeđena. Što se tiče muškarca za kojim traga policija navodi se kako im je on od ranije poznat.

Podsjetimo, ranije je saopšteno da policajci PU Istarske tragaju za muškarcem koji je na području Umaga oteo žensku osobu i nakon toga pobjegao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana