Presječeni pravci krijumčarenja cigareta u blizini granica sa BiH i Srbijom

SRNA
Foto: Uprava policije Crne Gore

PODGORICA - Crnogorska policija presjekla je dva pravca krijumčarenja cigareta u blizini granice sa BiH i Srbijom, te zaplijenila 142 paketa cigareta bez akciznih markica i uhapsila šest osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je u Rožajama, u objektu koji je vlasništvo B.M. iz ovog mjesta, pronašla 62 paketa cigareta bez akciznih markica, kafu, raznu tekstilnu garderobu, kao i četiri terenska motorna vozila, od kojih tri bez registarskih oznaka, koja su, kako se sumnja, korišćena za izvršenje krivičnog djela.

"B.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina i sproveden je nadležnom državnom tužiocu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U drugoj akciji, u blizini granice sa BiH policija je kontrolisala "mercedes" i kombi u kojem je pronađeno 80 paketa cigareta bez akciznih markica.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krijumčarenje u pokušaju lišeni su slobode V.D. /25/, V.D. /44/, V.N. /56/, M.M. /41/ i V.M. /20/ iz Nikšića, dok se u saradnji sa nadležnim državnim tužiocem sprovode dalje aktivnosti, između ostalog i pretresanje više lokacija u Nikšiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana