Prekršajna prijava zbog prijetnji kćerki novinara "Vijesti"

SRNA
Prekršajna prijava zbog prijetnji kćerki novinara "Vijesti"

PODGORICA - Matija Luković /18/ iz Tivta prekršajno će odgovarati zbog prijetnji upućenih kćerki novinara podgoričkih "Vijesti" Siniše Lukovića, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Matija Luković je prije dva dana na "Instagramu" vrijeđao M.L. i njenog oca Sinišu Lukovića, zaprijetivši joj da novinar "neće još dugo pisati", a potom joj je poslao i fotografiju izbjegličke kolone Srba iz Krajine poslije zločinačke operacije "Oluja" iz avgusta 1995. godine.

"Službenici Uprave policije će protiv M.L. /18/ nadležnom sudu za prekršaje podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja izvršio na štetu M.L. /18/", saopšteno je iz Uprave policije u Podgorici.

Kćerka novinara "Vijesti" je protiv Matije Lukovića podnijela prijavu u kojoj je navela da joj je on putem jedne društvene mreže upućivao poruke uvredljivog i prijetećeg sadržaja, a koje su bile upućene i njenom ocu.

"Službenici Uprave policije će protiv M.L. pokrenuti prekršajni postupak zbog navedenih prekršaja", dodali su iz Uprave policije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana