Povećan broj žrtava u Daruvaru: Podlegla još jedna žrtva bivšeg hrvatskog vojnika

GS
Povećan broj žrtava u Daruvaru: Podlegla još jedna žrtva bivšeg hrvatskog vojnika

DARUVAR - Broj žrtava krvavog pira u domu za stare u Daruvaru popeo se na šest, nakon što je još jedan od korisnika doma podlegao povredama u virovitičkoj bolnici, javili su hrvarski mediji.

Podsjetimo, zločin je izvršio penzionisani vojni policajac Krešimir P. (51), koji je danas nešto iza 10 časova u domu za starije i nemoćne osobe “Vianey” u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru više lice ubio i ranio. Jedna od žrtva je bila i njegova majka.

Osumnjičeni za masakr u staračkom domu počastio kafić pa rekao da "ide nešto da obavi"

Krešimirova majka je već 10 godina smještena u Domu za starije i nemoćne u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru. Kako navode, Krešimir je prvo došao do kafića gdje je naručio sebi piće i počastio goste koje su u tom trenutku bili u objektu. Bio je, kažu, potpuno miran i rekao je da "ide nešto da obavi".

Tada je, kako se sumnja, došao do doma i počeo da puca. U napadu je ubijena njegova majka, još troje korisnika doma i jedan radnik, a više ljudi je ranio.

Nakon toga je, prema nezvaničnim saznanjima, mirno izašao na ulicu i vratio se do obližnjeg kafića gdje je sačekao policiju koja se brzo pojavila i uhapsila ga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana