Policija preplavila granične prelaze Crne Gore

G.S.
Foto: Ilustracija/Dan

PODGORICA - Na graničnim prelazima Crne Gore angažovan je veći broj službenika Uprave policije koji sprovode aktivnosti vezane za ilegalan prelazak granica, migrante i krijumčare, saznaje portal Dan.

Kako je nezvanično rekao izvor iz policije, u toku je aktivnost službenika Uprave policije - Sektora za borbu protiv kriminala, Sektora granične policije, Sektora policije posebne namjene i RCB Centar.

- Aktivnosti se odnose na ilegalne migracije - krijumčarenje, kao i u odnosu na nasilje koje proizilazi unutar sukoba između migranata i krijumčara - kazao je izvor iz policije za portal Dan.

Uključen je veći broj policijskih snaga.

Na graničnoj liniji između Crne Gore i Albanije zaplijenjene tri plantaže marihuane
Lazar Šćepanović, vd pomoćnika direktora Sektora za borbu protiv kriminala, na današnjoj konferenciji kazao je da su na graničnoj liniji između Crne Gore i Albanije zaplijenjene tri plantaže marihuane.

- Službenici više organizacionih jedinica Uprave policije - Sektor za borbu protiv kriminala (Odsjek za borbu protiv droga), Sektor granične policije i Sektor policije posebne namjene - specijalne jedinice, su u saradniji sa službenicima istih organizacionih jedinica policije Republike Albanije realizovali zajedničku aktivnost usmjerenu na sprečavanje krijumčarenja i distribucije narkotika - kazao je danas Šćepanović.

On je dodao da u okviru navedenih aktivnosti, dana 25.07.2024. godine, u mjestu Grece na samoj graničnoj liniji između Crne Gore i Albanije, na teritoriji Albanije zaplijenjene su tri plantaže biljne materije za koju se pretpostavlja da je riječ o marihuani u količini od 11.350 stabljika, prenose Novosti.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana