Osuđena Zagrepčanka: Snimala odnose s ljubavnikom pa slike slala njegovoj ženi

GS
Osuđena Zagrepčanka: Snimala odnose s ljubavnikom pa slike slala njegovoj ženi

ZAGREB - Kristina (30) iz Zagreba osuđena je na godinu dana uslovno zbog, kako je navedeno, nametljivog ponašanja prema supruzi i ocu njenog ljubavnika, piše portal „Danica“.

Prema presudi, ona je od februara do septembra lani u Zagrebu učestalo slala poruke ženi svog ljubavnika, te ju “pritom vrijeđala da je ružna, debela, da je njena majka kriva zbog njenog izgleda, da je jadna, te joj slala SMS-ove prijetećeg sadržaja da će vidjeti šta slijedi, da će biti Treći svjetski rat”.

Osim toga, supruzi i njenoj majci poslala je “fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom, dolazila do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge do ulaznih vrata njihovog stana, gdje je nastojala razgovarati s njenim ocem, koji ju je istjerao”.

Predstavljala se kao supruga

Majci oštećene predstavila se da je supruga njenog zeta, nazivala i ostale članove porodice, a sestri nesrećne žene poslala više SMS-ova. To je kod oštećene “izazvalo osjećaj straha za vlastitu sigurnost, kao i za sigurnost članova njene porodice, te osjećaj uznemirenosti i tjeskobe”.

Maltretirala je i ostale članove porodice svog ljubavnika.

Zatim je od februara do maja u Zagrebu učestalo slala SMS-ove uvredljivog sadržaja i ocu njenog ljubavnika kojima je “vrijeđala njega, njegovu suprugu i njihovog sina, a u ulici u kojoj žive i okolnim ulicama ostavljala papiriće na kojima je ispisala za njegovog sina da ima vanbračnu djecu”.

Kristina je sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njene djece koje nikada nije priznao pa su išli na DNA analizu, te da za njih ne plaća alimentaciju”.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uslovnog zatvora. Presuda je nepravomoćna i 30-godišnjakinja, inače samohrana i nezaposlena majka, na nju se može žaliti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana