Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsjedničku kandidaturu Đukanovića

Tanjug
Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsjedničku kandidaturu Đukanovića

PODGORICA - Svi opštinski odbori Demokratske partije socijalista (DPS) danas su jednoglasno odlučili da predlože da predsjednik te partije i aktuelni šef države Milo Đukanović bude kandidat na predsjedničkim izborima zakazanim za 19. mart.

Opštinski odbor DPS u Kotoru zvanično je saopštio da je centrali partije upućen prijedlog da kandidat i na narednim predsjedničkim izborima bude Milo Đukanović, prenose podgoričke Vijesti.

Sjednica Glavnog odbora DPS na kojoj bi trebalo da bude donesena odluka o kandidatu te partije za predsjednika države biće održana narednih dana.

U juče objavljenom intervjuu za Dojče vele Đukanović je potvrdio da još nije odlučio da li će se kandidovati za predsjednika i najavio da će u narednih nekoliko dana donijeti odluku o kandidaturi.

„Ja sam već trideset godina u političkom životu Crne Gore. Valjda onaj ko radi jedan posao tri decenije ima pravo da se osjeti umornim i ima pravo na misli da bi možda i za društvo bilo bolje da tu bude novi kandidat“, rekao je Đukanović za Dojče vele.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana