Omiš: Pokušaj otmice dječaka na plaži

Agencije
Omiš: Pokušaj otmice dječaka na plaži

Omiš - Cijeli Omiš danima bruji o pokušaju otmice dvogodišnjeg dječaka na plaži u tom gradu.

Naime, Omišanka je prošlog vikenda sa prijateljicom otišla na piće. Poveli su i djecu, ona svog dječaka, a prijateljica svoju djevojčicu. Izabrale su kafić na plaži, djeca su se zaigrala na obližnjem pješčanom igralištu, a dječakova majka otišla je po sladoled. Tada je krenula drama.

Za sada nepoznati strani državljani uzeli su dvogodišnjeg dječaka, iskoristivši gužvu i trenutak roditeljske nepažnje. Zgrabili su mališana i zaputili se u nepoznatom pravcu, ali je, na sreću, pokušaj otmice osujećen.

Djevojčica koja se igrala sa dječakom odmah je otišla do svoje majke i rekla joj da je dječaka odvela nepoznata teta.

Kako dječak ima neobičnu plamenu boju kose, majka djevojčice ugledala ga je u naručju neke strankinje. Potrčala je za njom, istrgla joj dječaka iz naručja, a ova se na to samo nasmijala.

Kako su i majka dječaka i njena prijateljica ostale u šoku, nisu se snašle i odmah pozvale policiju, te je strankinja sa svojim društvom otišla u nepoznatu pravcu.

Roditelji dječaka i dalje su vidno uznemireni, ne odvajaju se od sinčića i upozoravaju roditelje da dobro paze kad s djecom idu napolje i da ih nikad ne ispuštaju iz vida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana