Nedelkovski: U Kumanovu ubijeno 35 terorista?

Agencije
Nedelkovski: U Kumanovu ubijeno 35 terorista?

Kumanovo - Policijska akcija u Kumanovu, gdje je prije mjesec poginulo osam policajaca, a više od 30 je ranjeno, bila je opravdana i pravilno sprovedena, piše u izvještaju Sektora za unutrašnju kontrolu MUP-a Makedonije.

Međutim, ni poslije više od 30 dana okolnosti u vezi sa samim napadom nisu jasne, a to se, prije svega, odnosi na broj ubijenih terorista, umiješanost tajnih službi u krvave događaje i da li su i koliko svoje prste u sve to umiješali zapadni centri moći i strani plaćenici.

Novinar Milenko Nedelkovski na konferenciji u Beču, koju je organizovala Asocijacija nezavisnih novinara u borbi za mir, iznio je frapantan podatak da je u Kumanovu ubijeno 35 terorista. Među likvidiranim napadačima bilo je, kako je rekao Nedelkovski, i instruktora iz SAD i Engleske, ali se zbog pritiska sa zapada ta istina krije. Makedonski portal "Ohridskaj" prenosi da je među teroristima bilo i instruktora iz kontroverzne američke firme "Blekvoter", iste one koja je obezbjeđivala premijera Nikolu Gruevskog prilikom njegove posjete Kaliforniji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana