Narko-bos Darko Šarić krije se u Crnoj Gori?

telegraf.rs
Narko-bos Darko Šarić krije se u Crnoj Gori?

Beograd - Narko-bos Darko Šarić, za kojim je Srbija raspisala potjernicu u januaru 2010. godine, utočište pronalazi na prelazu između Crne Gore i Kosova i Metohije, prenose crnogorski mediji pozivajući se na izvore iz vrha srpske policije.

Prema informacijama na koje se pozivaju, Šarić je neko vreme boravio u Crnoj Gori, a u skrivanju mu pomažu kriminalne grupe iz južne srpske pokrajine sa kojima je učestvovao u švercu narkotika.

- Činimo sve da Darko Šarić bude uhapšen, ali ove informacije za sada ne želimo da komentarišemo – navodi izvor iz policije. On objašnjava da na lociranju i hapšenju odbjeglog Pljevljaka srpske službe bezbjednosti sarađuju sa američkom DEA.

Darko Šarić posljednji put je zvanično viđen upravo u rodnim Pljevljima prije raspisivanja potjernice.

Od tada, izgubio mu se svaki trag. Neko vrijeme spekulisalo se da se skriva u Crnoj Gori, ali su iz susjedne države te informacije demantovane.

U februaru prošle godine u javnost je isplivala informacija da je Šarić uhapšen u Južnoafričkoj Republici, ali iako je Srbija poslala zahtjev u kom traže i potvrdu ove informacije, zvaničan odgovor nikada nije stigao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana