Nakon Gejtsa i vlasnik “Zare” na Jadranu

Agencije
Nakon Gejtsa i vlasnik “Zare” na Jadranu

Podgorica - U Crnoj Gori se ovih dana odmaraju poznate svjetske ličnosti, a poslije osnivača “Majkrosofta” Bila Gejtsa, koji je splavario Tarom, u kompleksu “Porto Montenegro” viđen je britanski političar, lider Stranke za “bregzit” Najdžel Faraž.

“Dejli mejl” je objavio tekst u kojem se navodi da je Faraž primijećen u “Porto Montenegru” kako uživa u šampanjcu sa poznatim TV licem Džordžijom Tofolo, prenosi CDM.

U “Porto Montenegru” trenutno se održava najekskluzivniji događaj ovog ljeta “Polo u marini”, na kojem će učestvovati najpoznatija svjetska imena iz tog sporta.

Najdžel Faraž je vodio populističku Partiju nezavisnosti Ujedinjenog Kraljevstva od 2006. do 2009. i ponovo od 2010. do 2016. Ove godine je pokrenuo Stranku za “bregzit”.

Prema pisanju podgoričkih medija, Gejts je sa suprugom Melindom i troje djece boravio nekoliko proteklih dana u Crnoj Gori. Porodica američkog magnata u Crnu Goru je doplovila iz okoline Dubrovnika 90-metarskim brodom.

Brod pod zastavom Kajmanskih ostrva bio je usidren ispred Kotora i Risna, a potom kod Svetog Stefana i u “Porto Montenegru”. Prema navodima medija, Gejts je prvo posjetio sjever Crne Gore, most Đurđevića na Tari, spuštao se zip-lajnom i splavom niz Taru.

I Amansio Ortega, najbogatiji Evropljanin i treći najbogatiji čovjek na svijetu, odlučio je da svoj ljetni odmor provede na Jadranu.

Ortega, koji je posjetio Hrvatsku, vlasnik je modne kompanije “Inditeks”, čiji su brendovi “Zara”, ali i još niz popularnih lanaca ulične mode.

Ovaj bogataš tokom prošlog vikenda s društvom je uplovio u Split na jahti.

Ovaj misteriozni Španac ima 83 godine, izuzetno je posvećen svom privatnom životu, a u medijima se rijetko pojavljuje.

Ortega je sa suprugom Rosalijom osnovao modni brend “Zara” 1975. godine. Širom svijeta ima više od 6.600 prodajnih objekata.

Obezbjeđenje

Porodica Gejts je tokom svoje posjete Crnoj Gori imala tjelohranitelje, nije bilo moguće prići im, niti je bilo dopušteno fotografisanje, a jahtu je pratio manji brod sa helikopterom na palubi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana