Milanović: Osnivanje nove stranke Josipovićeva stvar

Agencije
Milanović: Osnivanje nove stranke Josipovićeva stvar

Rijeka - Premijer Hrvatske Zoran Milanović, komentarišući u Rijeci najavu Ive Josipovića da osniva novu stranku socijaldemokratske orijentacije, istakao je kako je to Josipovićeva stvar i da to neće naštetiti SDP-u.

Na novinarsko pitanje da li je Josipovićeva najava o osnivanju stranke udar na SDP, Milanović je kazao: "Ne znam. To je njegova stvar. Slobodna smo zemlja, ljudi se politički organizuju, idu svojim putem. Bilo bi mi draže da je s nama, ali nije."

Milanović smatra da to neće naštetiti SDP-u.

"Dugo vremena smo bili najjača stranka i radimo sve da to budemo opet, makar za dlaku", rekao je premijer Milanović, koji je u Rijeci razgledao gradilište trening kampa HNK Rijeke.

Bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović najavio je u utorak da osniva novu stranku socijaldemokratske orijentacije te da će osnivačka skupština biti sredinom maja.

U izjavi Hini Josipović je rekao da će svoje saradnike predstaviti na osnivačkoj skupštini, te kako će među njima biti puno mladih ljudi, a i onih koji su nekada bili ili jesu u nekim drugim strankama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana