Marihuana i seks za tri evra u kampu na Vrelima ribničkim

Agencije
Marihuana i seks za tri evra u kampu na Vrelima ribničkim

Podgorica - Stanovnici kampa Vrela ribnička u Podgorici tvrde da je prodaja i konzumiranje marihuane toliko rasprostranjena da se gram može kupiti za tri evra, a za isto toliko mještanke nude seksualne usluge.

Prema riječima mještana, legalizacija marihuane na Koniku nije potrebna, jer se ni dileri ni konzumenti ne kriju.

- Ovdje nema policije često i rade se mnoge nezakonite radnje. Kamp i uopšte Vrela ribnička su potpuna divljina. Imam dvoje djece i trudim se da ne izlaze često na ulicu, jer stvarno svega ima. Sinu koji ima 13 godina drug je nudio džoint, a ja u tim godinama nisam ni znao šta je to - rekao je mještanin Konika, koji živi u neposrednoj blizini kampa.

Jedan od stanovnika na Vrelima ribničkim živi na relaciji Crna Gora - Albanija.

- Često prelazim granicu između Crne Gore i Albanije i nikad ni šteku cigareta nisam prošvercovao, ali znam da i ovdje ima mnogo onih koji donose u većim količinama marihuanu i prodaju po Podgorici. Znam da se kupuje u Albaniji i da kilogram marihuane tamo košta oko 1.000 evra, a oni ovdje zarade i po nekoliko puta više. Nije nikakva tajna da se ovdje mogao naći gram heroina za 15 ili 20 evra - kazao je ovaj mještanin Konika.

Osim droge, na Koniku je veoma rasprostranjena i prostitucija. Mještani nerado pričaju o tome, ali kažu da je i to nerješiv problem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana