Mandić ubijeđen da će opozicija pobijediti

Srna
Mandić ubijeđen da će opozicija pobijediti

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je da su već utvrđene prve nepravilnosti na današnjim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, ali da je uvjeren da će opozicija pobijediti.

 “Jutros kada su otvorena biračka mjesta, naši čuvari u Nikšiću na biračkom mjestu broj 24 zaustavili su izvjesnog muškarca koji ima prebivalište na Kosmetu, a koji je došao sa ličnom kartom Crne Gore da glasa, za šta nema pravo”, rekao je Mandić za Televiziju “Prva”.

On kaže da je uvijeđen u pobjedu opozicije i da će parlamentarna većina i Vlada Duška Markovića otići u opoziciju.

“Sad ili nikad. Danas se odlučuje kuda će Crna Gora da se kreće u naredne četiri godine. Pozivam sve one koji brinu za svoje porodice da izađu što pre na izbore”, poručio je Mandić.

On kaže da je bitna razlika u odnosu na prethodne parlamentarne izbore to što su mnogi od glasača Demokratske partije socijalista odlučili da na ovim izborima glasaju za opoziciju zbog napada na Srpsku pravoslavnu crkvu.

Mandić je rekao da ne veruje da vlast, u slučaju pobjede opozicije, neće htjeti mirno da siđe sa vlasti.

“Mislim da je situacija potpuno spremna za demokratsku smenu. Ne vidim zašto bi neko rizikovao egzistenciju svoje porodice da brani milijarde Mila Đukanovića”, rekao je Mandić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana