Mandić inicira obnovu Njegoševe kapele, Đurašković poručuje: 'Ne igraj se vatrom'

Agencije
Mandić inicira obnovu Njegoševe kapele, Đurašković poručuje: 'Ne igraj se vatrom'

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić izjavio je u Vladinom domu na Cetinju, da smatra da je Crna Gora kao društvo dovoljno zdrava da se krene u obnovu Njegoševe kapele na Lovćenu.

- Obnavljanje Njegoševe zavjetne kapele na Lovćenu je ideja koju je prvo pokrenula naša Mitropolija crnogorsko-primorska i naš blaženopočivši mitropolit Amfilohije. Smatram da smo danas dovoljno zdravi, kao društvo i zajednica, da realizujemo tu plemenitu ideju koja će dovesti do pomirenja i okupljanja ljudi u Crnoj Gori i želim da iskoristim ovu priliku da je kao predsjednik Skupštine Crne Gore javno iniciram, poručio je Mandić.

Ubrzo je stigla reakcija gradonačelnika Prestonice. Naime, Nikola Đurašković je poručio Andriji Mandiću da će "na Lovćenu graditi taman ka‘ što ste održali riječ 'dogodine u Prizrenu'."

- Lovćen je najveći crnogorski simbol, crnogorski Olimp i vertikala vječne Crne Gore. Mandiću, na Lovćenu ćeš graditi taman ka‘ što ste održali riječ 'dogodine u Prizrenu'. Ne igraj se vatrom, jer ti taj naum nikad neće proći. Previše ste se osokolili i osilili, valjda mislite da možete, jer smo 'mirni', ali za sve postoji crvena linija. Kada se do nje dođe, 'drugačije se razgovara', naglasio je Đurašković.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana