Mandić i Knežević čestitali Dodiku na izboru za predsjednika Republike Srpske

Srna
Foto: Arhiva

PODGORICA- Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je danas Miloradu Dodiku na izboru za predsjednika Republike Srpske, uz želju da Srbi s druge strane Drine ostanu postojani i čvrsti u odbrani svojih interesa.

Mandić, koji je jedan od lidera Demokratskog fronta, izrazio je uvjerenje da će Dodik voditi Republiku Srpsku putem razvoja, napretka i nastaviti trasom stabilnosti za dobro svih njenih građana.

- Srpska će uvijek biti ponos i uspješan izdanak jednog teškog vremena stradanja, a sada se može cijelom svijetu kazati da smo tu opstali i da nikada nećemo otići. Budite sigurni da u Srbima iz Crne Gore imate punu podršku u očuvanju tradicionalnih i kulturnih vrijednosti koje nesebično dijelimo - naveo je Mandić u čestitki.

Dodik je na izborima 2. oktobra pobijedio za funkciju predsjednika Republike Srpske sa osvojenih više od 300.000 glasova u Republici Srpskoj.

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF-a Milan Knežević takođe je čestitao Dodiku izbor za predsjednika Republike Srpske i istakao da je uvjeren da će na toj odgovornoj funkciji dati svoj puni doprinos očuvanju i daljem prosperitetu Srpske.

"Složeni geopolitički procesi neminovno nas upućuju jedne na druge, te stoga i očekujem da i nadalje jačamo veze Republike Srpske i BiH sa Crnom Gorom, pošto dijelimo zajednički životni prostor, istoriju, kulturu i tradiciju, ali i spremnost da rješavamo zajedničke probleme”, naveo je Knežević, objavljeno je na Fejsbuku DNP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana