Majka otete djevojčice: Nemam informaciju da je moje dijete pronađeno

Tanjug
Majka otete djevojčice: Nemam informaciju da je moje dijete pronađeno

PODGORICA - Podgorička Pobjeda objavila je ranije danas, pozivajući se na više izvora, da je šestogodišnja djevojčica, državljanka SAD, koju je u Baru kidnapovao otac, vraćena majci, ali je to ubrzo demantovala majka djeteta Trejsi Šenon Lin u izjavi za barski portal Primorski.  

Trajsi Šenon Lin za Primorski kaže da joj je rečeno da dijete čeka u Baru.

-Rekli su mi da čekam u Baru dok ne pronađu moju kćerku. Cijelu noć sam čekala. Do jutros još nemam informaciju da je moje dijete pronađeno -  rekla je Šenon Lin za barski portal.

Prema navodima majke, maloljetnu kćerku Zinleu Rajan kidnapovao je njen biološki otac Tomas Holenbek, inače bivši nevjenčani partner Šenon Lin.

Juče je Uprava policije postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica, kojom se potražuje nestalo maloljetno lice.

Majka i ćerka su državljanke SAD sa stalnim boravištem u Baru već četiri godine.

Majka djevojčice je policiji rekla da je od Ambasade SAD u Podgorici dobila informaciju da je otac djevojčice od Ambasade SAD u Tirani tražio da izdaju pasoš na ime djeteta.

Podgorički mediji su juče izvijestili da je iz Ambasade SAD u Tirani potvrđeno da su vidjeli djevojčicu sa ocem i da izgleda dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana