Ljubavnica ocinkarila Ivanišević zbog neprijavljene imovine

Dan
Ljubavnica ocinkarila Ivanišević zbog neprijavljene imovine

Cetinjanka Vesna Đukić Ivanović tvrdi da Miroslav Ivanišević, crnogorski političar nedavno uhvaćen na seks-snimku, ima stan u Rimu i kuću na Žabljaku, koje nije prijavio u imovinskom kartonu dostavljenom Komisiji za sprečavanje sukoba interesa, ali i račun u Luganu u nekoj od tamošnjih banaka, piše list "Dan"

Đukićeva je demantovala navode bivšeg predsjednika Senata DRI da joj je za godinu dana uplatio na ime alimentacije samo 4.200 eura, ističući i da joj je Ivanišević izmislio radno mjesto u pekari kako bi lakše završio kredit kod NLB lizinga od 70.199 eura, navodi "Dan".

 List navodi da je ona dostavila dokaze koji demantuju Ivaniševića, kao i da je dovela u pitanje i njegovu imovinu koje nije prijavio. Đukić Ivanović je saopštila da je tokom emotivne veze sa Ivaniševićem čula od njega da ima stan u Rimu.

  - On je išao s članovima porodice u Rim da sređuje taj stan. Bila je to jedna vrsta javne tajne. Osim stana u Italiji, kupio je i kuću na Žabljaku. Što se tiče računa u Švajcarskoj, pričao mi je da ih ima, koliko se sjećam, u Luganu gdje je stalno išao. Posebno 2009. i 2010. godine kada je ntenziviran proces u Bariju. Ali, za to znam samo iz njegove priče. Kad god je bio kod mene, po nekoliko sati bi vodio telefonski razgovor s nekim iz Italije i Švajcarske. Bio je vidno zabrinut i pričao je krijući - kazala je Đukić Ivanović.

Ona je naglasila da je Ivanišević često boravio u Italiji, kao i da su članovi njegoveve porodice bili na studijama i na radu u italijanskim gradovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana