Ljekarka iz Rijeke smijenjena zbog svađe oko parking mjesta VIDEO

Tanjug
Foto: Screenshot/Youtube

RIJEKA- Načelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC Rijeka dr Tatjana Šepić smijenjena je zbog svađe oko parking mjesta, piše riječki Novi list.

Snimak svađe postao je viralan na internetu, a uprava KBC-a Rijeka prethodno se ogradila od nastupa ljekarke koja je nepropisno parikirala auto, tako da je zagradila vozilo Dine Budmilića.

Žustru raspravu Budimilić je snimio telefonom i plasirao na internet, nakon čega je uslijedila i smjena dr Šepinić.

U obrazloženju odluke o njenoj smjeni se navodi da je ona "svojim istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sistema, čiji su zaposleni u vrijeme pandemije KOVID-19 izloženi izuzetnim radnim naporima".

Šepićeva je, naime, u tajno snimanom videu, Budimiliću, između ostalog rekla: "Slušaj me, dušo, ne budi hirovit. Kad ti bude slabo, srešćemo se, pa ćeš biti manji od makova zrna. Ne budi tako jadan, nego budi muškarac i shvati kriznu situaciju u KBC-u. Tu ti ljudi umiru jer si ti bezobrazan".

U jednom trenutku je u svađi spomenula da je zamjenica direktora bolnice i da radi u KOVID-centru, što su u upravi KBC-a Rijeka odmah javno demantovali. Ne samo da Šepićev nije zamenica direktora, već nije ni u sistemu kovid centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana