Krivokapić: U Crnoj Gori svi trebaju da osjete blagodeti

Srna
Krivokapić: U Crnoj Gori svi trebaju da osjete blagodeti

PODGORICA- Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je da je Crna Gora država svih u kojoj svi trebaju da osjete blagodeti i dodao da neće biti "promjene kursa" i da je Vlada "apsolutno građanska".

"Ni pozicija ni opozicija ne daju podršku ovoj Vladi, što znači da je najbolja", rekao je Krivokapić na svečanosti povodom obilježavanje 15 godina nezavisnosti Crne Gore.

On je naveo da je referendum 21. maja 2006. godine bio trenutak u kojem je narod iskazao demokratsko pravo.

Iz Vlade je saopšteno da su svečanom obilježavanju Dana nezavisnosti prisustvovali i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministar odbrane Olivera Injac i načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Milutin Đurović.

"U programu su učestvovali Počasna garda Vojske Crne Gore i Vojni orkestar, koji je tokom podizanja državne zastave na jarbol intonirao državnu himnu Crne Gore, a nakon toga, Vojni orkestar je odsvirao nekoliko kompozicija iz doba Knjaževine i Kraljevine Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Državni zvaničnici posjetili su štandove Vojske Crne Gore na kojima je bio izložen dio najsavremenijeg naoružanja i opreme kojim raspolaže Vojska, a koje koristi u izvršavanju redovnih zadataka i obaveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana