Krivokapić: Prijedlog budžeta do 20. decembra

Srna
Krivokapić: Prijedlog budžeta do 20. decembra

PODGORICA - Prijedlog budžeta Crne Gore za narednu godinu biće pripremljen do 20. decembra, saopštio je mandatar za sastav Vlade Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je poručio da neće iznevjeriti građane, već će raditi i 24 časa, ako bude potrebno, zajedno sa ekspertima koje će angažovati, najvjerovatnije, iz inostranstva.

On smatra da bi bilo potpuno prirodno da nova vlada, bez obzira ko je čini i predstavlja, bude dočekana sa nacrtom budžeta koji je pripremila prethodna, ali da zna da se to, najvjerovatnije, neće desiti.

Govoreći o donošenju novog paketa pomoći građanima i privredi zbog epidemije virusa korona, Krivokapić je naveo da će mala, mikro i manja srednja preduzeća biti prioritet, te dodao kako ne čudi što su svi građani pomalo razočarani, što je rezultat višegodišnjeg nemara i loše ekonomske politike koju je vodila prethodna vlast.

“Crna Gora se nalazi bukvalno pred bankrotom”, saopštio je Krivokapić i dodao da je za to odgovorna prethodna vlast u saradnji sa svima koji su tu vlast podržavali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana