Kozarska Dubica: Poginula trojica mladića

Agencije
Kozarska Dubica: Poginula trojica mladića

Prijedor - Slaviša Dražić (27) i Mladen Lakić (36) iz Prijedora i Branislav Kovačević (36) iz Kozarske Dubice poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 22 časa u mjestu Veliko Dvorište na magistralnom putu Prijedor - Kozarska Dubica.

Oni su se nalazili u automobilu "honda" za čijim je volanom bio Kovačević, a tragedija se dogodila kada je iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski propust. Kovačević i njegovi saputnici poginuli su na licu mjesta.

Od mještana smo juče saznali da je na mjesto tragedije prvi stigao Milan Pavlović, vlasnik dvorišta uz koje se nalazi kobni propust. Rekli su nam da Pavlović trenutno nije kod kuće, jer je otišao da da izjavu u policiji. Na mjestu nesreće okupile su se komšije i prolaznici koji su bili vidno potreseni.

Naveli su da im je Pavlović pričao da je sa suprugom gledao TV program kada se iznenada začuo jak udarac. Rekao je da je istrčao napolje i vidio automobil zabijen u propust. Zaustavio je vozilo slovenačkih registarskih tablica te zamolio da pozovu policiju, jer je i sam bio zbunjen.

Među onima koji su nešto kasnije stigli na lice mjesta bio je i devetnaestogodišnji Srđan Babić. Kazao je da je prizor bio stravičan.

- Kada sam došao, vidio sam potpuno smrskan automobil iz kojeg su počeli da izvlače poginule. Pridružio sam im se. Stigao je i ljekar patolog koji je samo konstatovao smrt, jer nisu davali nikakve znakove života ni u trenutku kada je automobilu pritrčao Milan Pavlović. Pored jednog od stradalih bilo je bajkersko odijelo i kaciga. Za Kovačevića sam čuo da je dugogodišnji bajker, a za ove druge ne znam - ispričao je Babić.

 

Više detalja o ovoj tragediji pročitajte u štampanom ili elektronskom izdanju "Glasa Srpske"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana