Ko je nova prva dama Crne Gore s kojom predsjednik Jakov Milatović ima troje djece

G.S.
Ko je nova prva dama Crne Gore s kojom predsjednik Jakov Milatović ima troje djece

PODGORICA - Jakov Milatović sinoć je odnio pobjedu na predsjedničkim izborima o Crnoj Gori pa je tako i njegov privatni život došao privukao pažnju javnosti.

Sa suprugom Milenom Milatović rijetko se pojavljivao u javnosti. Imaju troje djece: Saru, Anu i Davida. Ona je ranije za tamošnje medije izjavila da čvrsto vjeruje u suprugovu pobjedu.

"Vjerujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da vjerujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrijednosti koje njeguje ono što će građane opredijeliti da glasaju za Jakova", navela je.

Zaposlena je u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gdje je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove. Neki crnogorski mediji pisali su da je tu poziciju dobila 2021. godine, odnosno u vrijeme kada je Jakov bio ministar. Naime, Milena je na direktorskom mjestu zamijenila Jovana Gošovića, koji je navodno prijatelj njenog supruga.

Jakov je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavio porodičnu fotografiju.

"Godinu za nama ću pamtiti po stvaranju Pokreta Evropa sad! - ideje o pravednijem i bogatijem društvu. Pamtit ću je po porodičnoj sreći koja me je svakodnevno inspirisala da stvaram i stvorim bolje dane. Narednoj se radujem jer će me uposliti još više u ulozi tate, ali i zbog svega što želim da uradim za bolji život naših građana", napisao je, prenosi klix.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana