Karamarko ostao bez još osam fotelja

index.hr
Karamarko ostao bez još osam fotelja

Zagreb - Na zatvorenom dijelu sednice Vlade Hrvatske bivši potpredsjednik Vlade i bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko razrješen je i dužnosti koje je obavljao uz potpredsjedničko mesto u Vladi

Na zatvorenom dijelu sednice Vlade Hrvatske bivši potpredsjednik Vlade i bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko razrješen je i dužnosti koje je obavljao uz potpredsjedničko mjesto u Vladi.


Na osnovu razriješenja prvog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, Tomislav Karamarko razrješen je dužnosti člana Vlade zaduženog za nacionalnu bezbjednost koji obavlja i dužnost predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obaviještajnih agencija, piše "Indeks".

Takođe, razriješen je dužnosti člana Komisije za raspolaganje imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske. Zatim, razriješen je dužnosti predsjednika Komisije Vlade Hrvatske za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, koji je potpredsjednik Vlade nadležan za upravljanje državnom imovinom.

Tomislav Karamarko razriješen je i dužnosti predsjednika Saveta za saradnju sa Međunarodnim krivičnim sudom i drugim međunarodnim sudovima.

On je razriješen i dužnosti predsjednika Organizacionog odbora Evropskih univerzitetskih igara Zagreb - Rijeka 2016. godine, zatim dužnosti predsjednika Koordinacije za unutrašnju politiku i upravljanje državnom imovinom, te dužnosti člana Kadrovske komisije Vlade Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana