Kandidat na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj svojim nastupom nasmijao region

G.S.
Kandidat na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj svojim nastupom nasmijao region

Kandidat na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj Dario Juričin, nastupajući sinoć na HTV-z u predsjeničkom sučeljavanju nasmijao je region.

Podsjećajući na Ljubišu Preletačevića Bijelog iz Srbiije Juričin je stavom, gegovima i istupom ismijavao  dosadašnje društvo, potral index.hr donio je izbor izjava iz sinoćnje debate.

Predstavljanje

Ja sam tu za malog korumpiranog čovjeka, moj program je korupcija. Želim vratiti preduzetnike koji su na službenom putu u BiH, Zdravka Mamića, osnivača HDZ-a Miroslava Kutlu, prijatelje Kolinde Grabar-Kitarović. Pomilovao bih ih. Želim biti kriminalac i primat ću kriminalce na Pantovčaku. Vrijeme je da kriminal dođe na Pantovčak.

O korupciji

Ja ne vidim zašto se treba boriti protiv nje... Korupcija je prirodno stanje u RH. Korupcija treba svima biti dostupna, RH mora biti koruptozona. Svim srcem to želim. Korupciju je uveo otac Hrvatske Franjo Tuđman i ja u tome ne vidim problem. Za to sam da uđe u Ustav, da bude naš izvozni proizvod. Da kriminalci dođu u našu Hrvatsku.

O avionima

Ja sam platio misu da Krstičević bude taj koji će voditi hrvatsku vojsku. Ja se nadam da će on voditi sve nabave.

 

O NATO savezu

Što je NATO savez? Mi tamo moramo biti, tamo se krade, mi tamo možemo maznuti veliku količinu novaca, to je prilika.

O Srbiji u EU

EU je kao NATO, tu se krade, tu se daje mito, tu će se Vučić dobro uklopiti. Moramo prvo razviti ekonomske veze, naša strategija mora biti da u EU uđu i Srbija i BiH. Vučić i njegova porodica su u vrhu krađe, oni će se lako uklopiti u naše procese.

O BiH

Kolinda šalje predstavnike HDZ-a u BiH, tako je na službeni put poslala Kutlu i Mamića, oni su naša ekonomska diplomatija, njih samo malo treba aktivirati.

Treba osnovati novi entitet, djuti fru zonu u Poganoj Vlaki. Tamo ću poslati Bandića, on će sve riješiti, a migranti iz Zapadne Europe će htjeti ući u BiH.

O ćiriličnim pločama u Vukovaru

U Istri su nastupi dvojezični, ali kad je riječ o ćirilici u Vukovaru onda odjednom zakon ne primjenjujemo. Ja sam kriminalac, smeće i prodana duša i ja ću glasati prema onome ko će mi ponuditi više.

O vojsci na granici

Ja bih vratio Damira Krstičevića i Ljubu Ćesića Rojsa u vojsku te ih poslao na granicu. Ostatak bih poslao na Sjeverni pol. Sebi bih napravio dvadeset uniformica.

O pobačaju

Ja sam uvijek na strani žena. Babić vam nudi 1600 kuna. Što god vam ova gospoda ponudila, ja vam nudim duplo!

O vjeronauku u školama

Ja sam za vjeronauk u kojem bi korupcija bila religija tako da podržavam, korupcija mora u škole, u naučnee ustanove, apsolutno to podržavam.

Gej pride ili Hod za život?

Moje pitanje je može li se tamo krasti? Ako može, da, idem svuda.

O Tuđmanu i Titu

Ja sam jedini kandidat koji je bio na Pantovčaku, tamo me dočekala bista Franje Tuđmana i imala je oštećen podest. Tako gospođa Kitarović brine o Tuđmanu. Na Pantovčaku samo fali bista Milana Bandića.

O ZDS spremni

Ja bih se založio za "Za korupciju spremni".

Završna riječ

Ja u Hrvatskoj uvodim korupciju, koruptivni red i rast. Sve što vam drugi ponude, ja nudim duplo. Nudim i osmi padež "kome, koliko". Pozivam sve mrtve da glasaju za mene.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana