Kamion udario u kuću, prikolica probila zid; "Da je baka bila unutra, srce bi joj otkazalo"

GS
Kamion udario u kuću, prikolica probila zid
Foto: Indeks.hr | Kamion udario u kuću, prikolica probila zid

VALPOVO - U srijedu nešto iza ponoći u Črnkovcima kraj Valpova kamion je sletio s ceste i probio obiteljsku kuću u kojoj u trenutku udara bilo osam ljudi, uključujući i troje male djece.

Vozač nije povrijeđen, ali je materijalna šteta ogromna, rekli su vlasnici objekta, u sklopu kojeg se nalazi i frizerski salon.

"Srce nas boli, svi smo još u šoku. Kad sam otvorila vrata salona, prašina, cigle, nešto strašno. Biću vjerojatno barem mjesec dana bez posla, no hvala Bogu svi smo živi. Baki bi srce otkazalo da je bila unutra" rekla je Marija, vlasnica razbijenog frizerskog salona.

Kamion je prevozio voće i povrće, a u sanaciji pomaže pripadajuća našička tvrtka. 

Policija navodi kako 21-godišnji vozač nije bio pijan, a danas mu je, kako je sam potvrdio, i rođendan.

"Zgrabio sam djecu i pobjegao, strašno"

Drugom vlasniku kuće kamion je zdrobio novi auto, koji navodi kako je u trenutku udara u noći istrčao s djecom vani jer je mislio da je potres.

"Prije smo tu spavali. Hvala Bogu, svi smo živi i zdravi, a šteta će se nadoknaditi nekako. U kući nas je bilo osmero, zgrabio sam djecu i otišli smo dolje, mislili smo da je potres. Kad smo vidjeli, bilo je to nešto strašno. Auto je bio novi, ali ponavljam, neka smo svi živi i zdravi - govori nam vlasnik jednog od dva automobila u koje je kamion takođe udario.

 

Problematični zavoj

Sugovornici portala 24sata.hr su rekli i kako kroz Črnkovce prolazi jako puno kamiona, a adekvatnog osvjetljenja nema. 

Noćas je bila i magla, zbog čega je vjerojatno vozač sletio s ceste, vjeruju.

kojem je kamion probio zid kuće u srijedu iza ponoći u Črnkovcima.

Kako je ranije potvrdila Policijska uprava osječko-baranjska, u naselju Črnkovci oko 0.05 došlo je do slijetanja teretnog vozila s poluprikolicom.

"Vozač šlepera ulaskom u zavoj nije prilagodio brzinu kretanja, te je zahvatio bankinu, udarivši u metalnu zaštitu ogradu i prometni znak, pri čemu se šleper prevrnuo na bok. Pritom je udario u dva parkirana automobila, a poluprikolica udarila u ugao kuće, zbog čega je došlo do oštećenja inventara u frizerskom salonu" rekli su nam iz PU osječko-baranjske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana