Hrvatski radijski voditelj kao lažni Milanović ćaskao sa Vučićem

B92, vecernji.hr
Hrvatski radijski voditelj kao lažni Milanović ćaskao sa Vučićem

Zagreb - Davor Jurkotić, hrvatski voditelj šaljive emisije “U zdrav mozak” kao metu svoje najnovije telefonske podvale izabrao je sprskog premijera Aleksandra Vučića.

Jurkotić se predstavio kao saradnik premijera Hrvatske Zorana Milanovića i ćaskao sa Vučićem, a zatim je “predao vezu” veoma promuklom “Milanoviću”.

Vučić je odmah rekao da zbog “Milanovićevog” zdravlja neće dužiti, a tokom kratkog razgovora upitao je “hrvatskog premijera” i hoće li dolaziti u Beograd.

Hrvatski novinar do kraja razgovora sa premijerom Vučićem nije otkrio svoj identitet niti je spomenuo da je riječ o šali.

Podsjetimo, dvojica premijera trebalo je da se čuju telefonom poslije katoličkog Uskrsa zbog incidenata u Beogradu kada je haški optuženik Vojislav Šešelj zapalio hrvatsku zastavu, ministar rada Aleksandar Vulin oštro kritikovao hrvatskog premijera, a generala Antu Gotovinu nazvao ustaškim generalom kojeg Milanović naziva anđelom.

Jurković je iste šale radio i sa premijerom Republike Srpske Miloradom Dodikom, bivšim slovenačkim premijerom Borisom Pahorom te sa hrvatskim političarima i javnim ličnostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana