“Galeb” zavodio, pa popio tužbu

Agencije
“Galeb” zavodio, pa popio tužbu

Split - Grupa djevojaka iz Šibenika, Splita i okoline optužila je 24-godišnjeg Splićanina I.M. da je na prevaru pokušao da ih zavede, javile su agencije.

Stvar je otišla tako daleko da razmišljaju i o podizanju krivične prijave protiv splitskog Kazanove, otkriva “Jutarnji list”.

Bila bi to prva tužba za zavođenje u Hrvatskoj čija je policija prevarenim djevojkama objasnila da se ženskarošu, koji se predstavljao lažnim imenima i davao netačne podatke o svom privatnom i poslovnom životu, mogu “osvetiti” privatnom tužbom i tražiti odšetetu.

- Rekao je da je sportista, da ima sopstveni biznis i ja sam mu povjerovala...Tvrdio je da želi biti u ozbiljnoj vezi sa mnom. Tek kasnije sam saznala da već ima djevojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio - ispičala je listu Barbara - jedna od zavedenih, pa ostavljenih djevojaka.

Neslužbenim kanalima je, dodala je, saznala da je rekao i lažno ime, odnosno da osoba s tim imenom i prezimenom ne postoji.

- Otvoreno nam se rugao, to je patološka potreba za manipulacijom. Želim da ga ''stavim'' u novine kako bih upozorila druge djevojke ... - poručila je Šibenčanka.

Novinari “Jutarnjeg lista” kontaktirali su “fatalnog mladića” i suočili ga s optužbama devojaka.

- Ma slobodno napišite da sam ja veliki zavodnik i da mi je Hrvatska postala premala pa sad idem dalje - uz smijeh je poručio Splićanin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana