Dvije godine od zločina na Cetinju, zastave na pola koplja

Tanjug
Dvije godine od zločina na Cetinju, zastave na pola koplja

CETINjE - Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović naložio je da se zastava na rezidenciji Predsjednika na Cetinju spusti na pola koplja, povodom godišnjice tragedije na Cetinju, u kojoj je život izgubilo 10 nevinih žrtava, među kojima dvoje djece, dok je šest građana ranjeno.

-Dvije su godine od kada je Crna Gora zanijemila od bola i nevjerice, nakon nezapamćenog zločina na Cetinju, u kome je život izgubilo deset i ranjeno šest osoba. Danas se sa tugom i pijetetom sjećamo žrtava, među kojima je i dvoje djece, uz jednu misao - da se nikada više ništa slično ne dogodi - napisao je Milatović na platformi Iks i istakao: “Dan žalosti u Prestonici, dan je žalosti za Crnu Goru. Zato sam naložio da se zastava na rezidenciji Predsjednika na Cetinju spusti na pola koplja. Mislima smo uz porodice i prijatelje stradalih i građanke i građane Cetinja”.

Zločin koji je potresao Crnu Goru i region dogodio se prije dvije godine u cetinjskom naselju Medovina, a počinio ga je 34-godišnji Cetinjanin Vuk Borilović.

 Borilović je ubijen nakon što je iz vatrenog oružja usmrtio deset sugrađana, među kojima je bilo dvoje djece. U znak sjećanja na žrtve na Cetinju je danas proglašen Dan žalosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana