Dodik izrazio saučešće porodicima stradalih u tragičnom događaju u Daruvaru

Srna
Foto: Agencije

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, hrvatskom narodu i porodicama stradalih povodom tragičnog događaja u Daruvaru, navodeći da je sa velikom tugom i žaljenjem primio strašnu vijest o ubistvima u Domu za starije i nemoćne osobe.

"U ime građana Republike Srpske i lično ime, upućujem Vama, hrvatskom narodu i porodicama stradalih izraze najdubljeg saučešća, a svim povrijeđenima želimo brz i uspješan oporavak", naveo je Dodik.

On je naglasio da su riječi u ovakvim slučajevima uvijek nedovoljne da izraze bol i gubitak, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Znajte da stojimo uz sve one koji se bore sa posljedicama ove tragedije. Duboko osuđujemo svaki vid nasilja i ovaj tragični događaj predstavlja veliku opomenu da borba protiv nasilja nikada ne smije prestati. Nadamo se da će istraga otkriti sve okolnosti i da će pravda biti zadovoljena", istakao je Dodik.

U Daruvaru je jutros ubijeno šestoro ljudi u Domu za starije i nemoćne, a za ubistva je osumnjičen sin jedne od korisnica doma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana