Đukanović: Nije iznenađenje da sam ja najjači adut

GS
Đukanović: Nije iznenađenje da sam ja najjači adut

PODGORICA - Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da njegova kandidatura za predsjednika Crne Gore nije iznenađenje, a poručio je da je on trenutno najbolji adut stranke koju predstavlja.

On je na konferenciji za novinare, nakon predaje prijedloga predsjedničke kandidature, istakao da u izbornu trku ulazi s namjerom da pobijedi ubjedljivije nego prije.

- Pogledajte Predsjedništvo i zastupnički klub, vidite koje su to novine, i uporedite to sa ostalima na političkoj sceni. Naše analize su pokazale da je ovo taj presudno važan trenutak da li će Crna Gora povratiti normalnost političkog života ili će se nastaviti balkanskom kolotečinom propadanja - rekao je Đukanović, koji je aktuelni predsjednik Crne Gore.

Dodao je da ako se produži mandat aktuelnoj politici, onda bi morali čekati 2027. ili 2028. kao novu šansu.

Đukanović je istakao da je njegova predsjednička kandidatura odgovornost prema Crnoj Gori koja je u ogromnim problemima.

- Crna Gora je prošla nevjerovatan put za tri godine, od sidra stabilnosti na zapadnom Balkanu, koja je bila uzor stabilnosti, a danas se opisuje kao rak rana - izjavio je Đukanović i dodao:

- Sami vidimo da je Crna Gora dans zemlja razorene funkcionalnosti čije glavne institucije su u v.d. stanju ili je njihov rad paralisan, zemlja koju investitori napuštaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana