Djevojka preminula od posljedica povreda u saobraćajnoj nesreći kod Podgorice

Srna
Djevojka preminula od posljedica povreda u saobraćajnoj nesreći kod Podgorice

Podgorica - Dvadesetčetvorogodišnja Ksenija Brković, koja je poslije saobraćajne nesreća u komi prevezena u Klinički centar u Podgorici, preminula je od posljedica sudara.

Brkovićeva je u teškom stanju kome prebačena u Klinički centar Crne Gore, gdje je podlegla povredama saobraćajne nesreće koja se dogodila danas na putu Podgorica - Nikšić, javili su crnogorski mediji.


U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći na licu mjesta poginuo je Slavko Baković /24/ iz Igala, a pet lica je lakše povrijeđeno.

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću Ilija Ašanin rekao je da su poslije ukazane pomoći na kućno liječenje poslati Hasani Uvejs /30/ koji ima prelom desne nadlaktice, Alban Selmani /16/, Aldnon Fraći /22/, Anes Hailovac /27/ i Mladen Crnogorac /35/.

Crnogorska policija navodi da se nesreća dogodila oko 14.00 časova u trećem tunelu na magistrali od Nikšića ka Podgorici.

U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion i kombi stranih registarskih tablica i automobil čije su registraske oznake iz Podgorice.

Baković je bio kandidat poslanika vladajuće Demokratske partije socijalista /DPS/ za oktobarske izbore i predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi. Stradao je dok je putovao u Plužine na Konvenciju DPS-a, koja je nakon tragedije odgođena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana