Detalji tragedije u Zagrebu: Ubica djevojčice državljanin BiH

GS
Detalji tragedije u Zagrebu: Ubica djevojčice državljanin BiH

ZAGREB - Goran Knežević (43), koji je sinoć sjekirom napao bivšu partnerku i ubio jednoipogodišnju djevojčicu, državljanin je BiH, čija se porodica došla u Hrvatsku Dubicu iz Žepča.

Prema pisanju hrvatskih medija Knežević je bježao u BMW-u njemačkih tablica , nakon što je sjekirom ubio dijete i ranio ženu. 

Nakon što je  napao bivšu partnericu u zagrebačkom naselju Žitnjak, ona  je prevezena u bolnicu nešto prije ponoći. "Nesretna žena je u teškom stanju u bolnici. Navodno je sjekirom dobila u glavu" ispričao je izvor iz bolnice. 

"Curica koja je preminula je isto navodno dobila sjekirom po glavi. Nije uspjela preživjeti" dodao je izvor za 24sata.hr.

Kako se neslužbeno doznajemo, napadač je nakon napada pobjegao i odvezao se na obilaznicu u smjeru Slavonskog Broda.

Navodno su za njime krenula dvojica muškaraca, a kako bi im pobjegao, izašao je iz auta, preskočio ogradu i krenuo prema zapadu. 

Na njega je nakon toga naletio automobil slovenačkih tablica i usmrtio ga.

On je dobro poznat policiji, a bio je i u zatvoru zbog pljački. Bio je 2009. godine dio peteročlane skupine koja je opljačkala dvije pošte i pet automat-klubova u Hrvatskoj.

Ukupno su iz tih pljački uzeli milion kuna, a u nekim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje nikad nisu pronađeni.

Njegova porodica se doselila u Hrvatsku iz Žepča, gdje su dugo živjeli.

Otac mu je bio predsjednik opštinske podružnice HSP-a.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana