Detalji teške nesreće: „Audi“ se zabio u betonski blok, ljekari se bore za život dvojice muškaraca

GS
Detalji teške nesreće: „Audi“ se zabio u betonski blok, ljekari se bore za život dvojice muškaraca

PULA – Ljekari riječkog KBC-a se bore za život u dvojice preživjelih muškaraca iz smrskanog „audija“ registarskih oznaka BiH koji se sinoć zabio u betonski blok na izlazu iz tunela Učka, saznaje Indeks.

Obojica su u veoma teškom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama, preživjeli su vozač i onaj koji je sjedio iza njega, dok su druga dvojica preminula na mjestu događaja.

Kolikom silinom se auto zabio u betonski otok, dovoljno govore i fotografije koja prikazuju ono što je ostalo od automobila, piše portal.

Iz istarske policije juče su potvrdili da su u „audiju“ bile četiri muške osobe, a tijela dvojice preminulih biće prevezena na Odjeljenje patologije pulske bolnice gdje će biti obavljena obdukcija.

Kako je saopšteno iz Policijske istarske, nad vozačem automobila biće sprovedeno kriminalističko istraživanje kada će to biti moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja.

-Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin BiH upravljao automobilom iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama puta, već je skrenuo u lijevo i udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na dio saobraćajnog ostrva naplatne stanice -  navela je policija.

Dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani BiH, preminula su na mjestu događaja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana