Detalji nesreće u Hrvatskoj: Poginula žena (27), njen sin i sestričina (4)

GS
Foto: RTL

KOPRIVNICA- Policija je objavila detalje stravične nesreće koja se dogodila danas u 9.30 sati, na pružnom prelazu u Bolfanu kod Ludbrega, gdje su u naletu voza na vozilo, poginule tri osobe - mlada žena i dvoje male djece.

Kako je do sad utvrđeno, 27-godišnja žena upravljala je vozilom iz smjera Svetog Petra, navodi PU varaždinska. Dolaskom do navedenog prelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila i uvjerila da prugom ne nailazi voz. Zbog toga je u njezino vozilo, udario putnički voz koji je saobraćao na relaciji Koprivnica – Varaždin.

U naletu je smrtno stradala vozač vozila te četvorogodišnji dječak, putnik iz vozila. Dvoje putnika, muškarac starosti 28 godina i četvorogodišnja djevojčica su povrijeđeni i prevezeni u Opštu bolnicu Koprivnica. Djevojčica je nažalost, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, preminula u spomenutoj bolnici u 10.35 sati.

Muškarac, inače suprug poginule, nema povrede opasne po život, saznaje RTL.

Djevojčica koja je preminula s porodicom je rodbinski povezana, tačnije ona je kći sestre od poginule 27-godišnjakinje. Kako prenose hrvatski mediji, išli su u posjet sestri u bolnicu koja je rodila drugo dijete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana