Crna Gora: Osvanule čitulje sa imenom organizatora Zdravka Cimbaljevića

Vijesti
Crna Gora: Osvanule čitulje sa imenom organizatora Zdravka Cimbaljevića

Budva - Uoči održavanja gej parade u Budvi, osvanule su čitulje sa imenom predsjednika LGBT Forum progres, Zdravka Cimbaljevića.

Nepoznate osobe izlijepile su čitulje u više dijelova grada.

Jutros je u gradu organizovano potpisivanje peticije protiv održavanja Parade, a prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, već ima oko 2.000 potpisa.

Ugostitelji budvanskih lokala sinoć su oko pola jedan u znak protesta ugasili muziku u svojim objektima, a slično su najavili i za večeras.

Protest navijača Partizana

Nezadovoljstvo održavanjem prve gej parade u Crnoj Gori, upravo u Budvi, prvi su iskazali navijači fudbalskog kluba Partizan, koji su oštro osudili taj događaj.

Navijači, njih 1000, članovi NVO Udruženje prijatelja i navijača JSD “Partizan”, uputili su energičan protest zbog najavljenog sutrašnjeg održavanja gej parade u Budvi.

- Energično se protivimo i osuđujemo ovaj devijatni i izopačeni skup. Sa žaljenjem konstatujemo da se na ovaj način baca mrlja na naš grad i sve porodične vrijednosti i tradiciju koju smo baštinili vijekovima. Budva, kao metropola turizma ne zaslužuje da u jeku turističke sezone bude domaćin i suorganizator ovakve nakradne manifestacije. Cilj našeg udruženja je promovisanje zdravog, normalnog života sportskog i viteškog duha kao i usmjeravanje djece tradicionalnim vrijednostima porodice, tako da izopačeni naumi homo - brakova kao i usvajanje djece po nasem dubokom ubjeđenju, prestavljaju bolesne ideje nastranih stvorenja - poručuju navijači, koji su kasno sinoć imali sastanak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana