Britanski mediji zgroženi zločinom iz Hrvatske: Ubila je dijete da bi otišla na odmor

vecernji.hr
Britanski mediji zgroženi zločinom iz Hrvatske: Ubila je dijete da bi otišla na odmor

Kijara Pašić koja je prije dvije godine zgrozila javnost monstruoznim zločinom u Puli ovih je dana završila u najčitanijim britanskim tabloidima.

"Ubila je trogodišnjeg sina kako bi mogla ići na odmor", piše Miror u svojoj rekonstrukciji teksta. San je opisao detalje stravičnog ubistva naglasivši kako je majka svoju bebu ugušila jastukom i zatim beživotno tijelo ostavila na obližnjoj plaži.

Podsjetimo, Vrhovni sud Hrvatske potvrdio je kaznu dugotrajnog zatvora od 33 godine za Kijaru Pašić (35) zbog teškog ubistva trogodišnjeg djeteta. Kijara Pašić osuđena je zbog ubistva sinčića Denisa i u kaznu joj je uračunato vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od 24. maja 2017. pa nadalje.

Maloljetnici koja joj je pomagala u zločinu zbog krivičnog djela teškog ubistva izrečena je odgojna mjera upućivanja u odgojni zavod najdulje tri godine.

"Punoljetna optuženica i maloljetnica osuđene su jer su zajedno jastukom ugušile trogodišnje dijete koje se otimalo i plakalo. Punoljetna optuženica majka je djeteta. Dječakova majka i maloljetnica mrtvo tijelo djeteta odnijele su do obale mora i punoljetna optuženica bacila ga je u more. Dana 23. maja 2017. predveče u stanu u Akvilejskom prilazu, prema dogovoru s maloljetnicom, počinila je zajedno s njom teško ubistvo. Maloljetnica mu je stavila jastuk na lice dok mu je Kijara pridržavala noge. Zatimsu ona i maloljetnica odnijele tijelo Denisa Pašića na područje bivše kasarne Katarina na Valelungi, gdje je Kijara bacila tijelo dječaka u more", stoji između ostalog u pravomoćnoj presudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana