Bivši inspektor Kovačević pucao na kuma

Agencije
Bivši inspektor Kovačević pucao na kuma

Podgorica - Bivši inspektor za krvne delikte u podgoričkoj policiji Mrđan Kovačević uhapšen je u subotu jer je pucao na Aleksandra Spičanovića u centru Podgorice, prenijele su agencije.

Iz crnogorske policije Srni je potvrđeno da je metak koji je Kovačević ispalio pogodio naslon automobila u kojem je bio Spičanović, ali nije bilo povrijeđenih u tom obračunu bivših kumova, koji su godinama u otvorenom sukobu.

Spičanović se kretao automobilom ulicom Marka Miljanova, zaustavio se na skretanju ka hotelu "Crna Gora" na Bulevaru svetog Petra Cetinjskog, jer je na semaforu bilo crveno svjetlo, a iz automobila iza njega izašao je njegov bivši kum Kovačević i pucao na njega.

Kovačević je naveo da je pucao u samoodbrani i da je Spičanović prvi potegao pištolj. Policija prilikom uviđaja nije pronašla čaure.

Prije tri godine Kovačević je brutalno pretučen u Beogradu. Iako nije nađen krivac, pominjalo se da mu je batine "namjestio" bivši kum.

Kovačević se od posljedica tih batina mjesecima liječio, poslije čega je napustio policiju, da bi kasnije radio u "Primorci" Bar, a sada radi u jednom od ministarstava crnogorske Vlade. Kovačeviću su nekoliko puta paljeni poslovni prostori u blizini redakcije "Dana". Spičanović je odranije poznat policiji. Za njim je bila raspisana međunarodna potjernica i uhapšen je u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana