Bandić: Nema napretka dok Hrvatska ne shvati da je završen drugi svjetski rat

Srna
Bandić: Nema napretka dok Hrvatska ne shvati da je završen drugi svjetski rat

Zagreb - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić poručio je da, iako je Drugi svjetski rat završen, hrvatska stvarnost to demantuje iz dana u dan.

Bandić je na konferenciji za novinare rekao da dok građani ne prihvate da je Drugi svjetski rat završen, nema moderne i prosperitetne Hrvatske.


"Danas ću pročitati proglas. Ovim obavještavamo sve Hrvate - Drugi svjetski rat je završen. Iako se čini da za objavljivanje te očite istine nema potrebe, hrvatska stvarnost nas demantuje iz dana u dan. Pozivamo sve da se odmah tako i počnu ponašati. Pozivamo sve da među sobom, jedni drugima, proširimo tu radosnu vijest - Drugi svjetski rat je završio i napokon krenimo naprijed, a ne nazad", naveo je Bandić.

On je rekao da je završena antifašistička borba bez koje ne bi bilo Hrvatske, pa ni posljednjeg rata, prenose hrvatski mediji.

"Moja koalicija zagovara zajedništvo. /Franjo/Tuđman u ratu, Bandić u miru. Ja zagovaram zajedništvo. Jedini to mogu napraviti u Hrvatskoj. Svojim radom, svojom odlučnošću", poručio je predsjednik stranke "Milan Bandić 365".

Bandić nije htio da odgovara na pitanja novinara nakon konferencije koju je sazvao da bi "objavio ekskluzivnu vijest od velike važnosti za Hrvatsku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana