Zoran Stevanović, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Zvornika: Očekujem ubjedljivu pobjedu i komotnu većinu

Veljko Zeljković
Zoran Stevanović, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Zvornika: Očekujem ubjedljivu pobjedu i komotnu većinu

Vjerujem da će SNSD sa svojim koalicionim partnerima ponovo ostvariti više nego ubjedljivu pobjedu na ovim lokalnim izborima, a što će nam omogućiti da imamo komotnu skupštinsku većinu u Zvorniku, kaže u intervjuu za “Glas Srpske” kandidat SNSD-a za gradonačelnika ovog grada Zoran Stevanović.

- Očekujem ubjedljivu pobjedu, kako SNSD-a tako i moju za gradonačelnika, i vjerujem da će ona, što se tiče izbornog rezultata, biti na nivou prošlih izbora - istakao je Stevanović.

GLAS: Na čemu se bazira Vaša predizborna kampanja?

STEVANOVIĆ: Predizborna kampanja je i ovog puta bazirana na direktnom kontaktu sa našim sugrađanima. Želimo čuti šta oni žele i misle. Ovom prilikom naše sugrađane upoznajemo i sa onim šta smo sve do sada uradili, ali i šta planiramo u budućnosti. Mi uvijek vodimo pozitivnu kampanju i ne komentarišemo svoje protivkandidate, a ni protivničke partije. Ne govorimo ništa loše o njima, bez obzira ko su i kakvi su oni.

GLAS: Možete li ukratko sumirati šta je sve urađeno u protekle četiri godine?

STEVANOVIĆ: Urađeno je stvarno mnogo. Teško je sve i pobrojati. Urađena je rekonstrukcija gotovo svih gradskih ulica, ali i Mosta kralja Aleksandra. Završena je još jedna faza vodovoda “Sjever”, ali i kanalizacije u mjesnoj zajednici Tabanci. Izgrađene su i dvije fiskulturne sale za osnovnu školu u Čelopeku, odnosno za područno odjeljenje u Karakaju. Ušli smo i u završnu fazu izrade kanalizacione mreže i prečistača otpadnih voda u mjesnoj zajednici Branjevo. Radi se o projektu koji realizujemo zajedno sa vladom Češke. Krenulo se i sa radovima na izgradnji nove zgrade bolnice, a koja podrazumijeva rekonstrukciju postojećeg objekta i nadogradnju novih 5.000 kvadratnih metara prostora. Sredstvima Vlade Srbije rekonstruišemo i postojeći objekat Doma zdravlja. Ona je obezbijedila i najveći dio sredstava za rekonstrukciju Mosta kralja Aleksandra. Otvarani su i novi vrtići... Znači, mnogo je tih projekata. Ne sjedimo skrštenih ruku. Trudimo se da budemo svakodnevni servis našim građanima.

Projekti

GLAS: Koji će biti prvi potezi koje ćete povući ako ponovo dobijete podršku birača?

STEVANOVIĆ: Nastaviću sa dosadašnjim radom i započetim projektima. Očekujem i da će u godini koja je pred nama biti završen započeti stečaj u Fabrici glinice Birač, a što će biti jedan novi impuls u daljem razvoju našeg grada, ali i čitave ove regije. Mislim da ćemo se tada svrstati u red najrazvijenijih sredina u Srpskoj.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana