Zlatko Maksimović - RS treba da se razvija kao Bijeljina

Ž. D.
Zlatko Maksimović - RS treba da se razvija kao Bijeljina

BIJELjINA - Očekujemo da kao stranka osvojimo najviše glasova kako u Bijeljini tako i u cijeloj regiji, a ova regija je oduvijek imala vjeru i pružala SDS-u podršku da od ovog regiona napravi bolje mjesto za život.

Rekao je to za "Glas Srpske" nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici četiri Zlatko Maksimović.

- Očekujem pobjedu i formiranje Vlade slične ovoj našoj u Bijeljini i potom razvoj, kako naše regije, tako i cjelokupne Republike Srpske, kao što se i Bijeljina razvija. Na ovim izborima treba obezbijediti da nova vlast bude u funkciji građana, a ne političke elite, rekao je on.

Maksimović kaže da očekuje da SDS osvoji najviše glasova, kako u Bijeljini tako i u cijeloj regiji.

- Bijeljina je oduvijek imala vjeru i pružala SDS-u podršku da od ovog regiona napravi bolje mjesto za život. Očekujem i pobjedu našeg predsjedničkog kandidata Ognjena Tadića i kandidata za Predsjedništvo BiH Mladena Ivanića, rekao je on.

Maksimović ističe da je program SDS-a prvenstveno ekonomski.

- Napravićemo okruženje da ljudi žive bolje i kvalitetnije, da imaju pravo na rad i da od tog rada žive normalno sa svojim porodicama. Iskustva Bijeljine mogu biti osnova i na globalnom nivou, kaže Maksimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana