Vrhovac: Modernizacija prijedorske bolnice velika investicija značajna za grad

Srna
Vrhovac: Modernizacija prijedorske bolnice velika investicija značajna za grad

PRIJEDOR - Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za narodnog poslanika iz Izborne jedinice jedan Dražen Vrhovac izjavio je da je modernizacija i izgradnja savremene regionale bolnice u Prijedoru čija vrijednost će biti oko 70 miliona evra, velika investicija koja će tom gradu značiti mnogo.

On je istakao da se SNSD odlučio za velike projekte i pozdravio odluku Vlade Srpske o izradi projekta za modernizaciju i izgradnju savremene regionale bolnice u Prijedoru.

“Pored toga, izgradnjom savremene bolnice od 300 kreveta mi ćemo u narednih 30 godina riješiti pitanje kvalitetne zdravstvene zaštite za sve ljude koji žive u našoj široj regiji. U ime svih svojih sugrađana pozdravljam današnju odluku Vlade”, naveo je Vrhovac, koji je i potpredsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

On je naglasio da se SNSD u Prijedoru, ali i cijelom Potkozarju odlučio za velike projekte.

Očekuje nas izgradnja auto-puta Prijedor-Banjaluka, koja kreće iz Gornjih Orlovaca, izgradnja zaobilaznice oko Prijedora i brzog puta Jasenovac - Kozarska Dubica - Prijedor, kao i brzog puta ili auto-puta od Prijedora do Novog Grada. Svi radovi na putevima krenuće iz Prijedora što će značajno dići privrednu aktivnost Prijedora, naveo je Vrhovac u saopštenju.

On je naglasio da uz podršku Vlade Republike Srpske i svih institucija Srpske Prijedor i Potkozarje idu velikim koracima ka ubrzanom razvoju, za šta je prvi preduslov dobra putna komunikacija i dobra infrastruktura koja prati potrebe građana, ali i investitora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana