Velibor Stanić: Privredni razvoj nije stao, podrška domaćim privrednicima

Srna
Velibor Stanić: Privredni razvoj nije stao, podrška domaćim privrednicima

BANjALUKA - Nosilac odborničke liste Socijalističke partije /SP/ za Skupštinu grada Banjaluka Velibor Stanić rekao je da privredni razvoj Republike Srpske nije stao već je uspored usljed pandemije virusa korona, te da će nastojati dati podršku domaćim privrednicima.

“Isto tako ćemo nastojati privlačiti i strane investicije. Zalažemo se za nastavak kapitalnih projekata u infrastrukturi, a sve naše zacrtane politike nastojaćemo da provedemo u Gradskoj skupštini”, rekao je Stanić novinarima u Banjaluci.

On je istakao da je u središtu programa ove partije ravnomjeran razvoj Srpske, kao i da se socijalisti zalažu za Banjaluku kao evropski i siguran grad, grad aleja i zelenila u kojem mladi ostaju i zasnivaju svoje porodice i gdje će da rade.

Odbornički kandidat SP za Skupštinu grada Zdenka Gojković napomenula je da je ova partija dala svoj manifest, odnosno proglas sa 15 tačaka među kojima su očuvanje zdravlja stanovništva i podizanje zdravstvene zaštite na veći nivo, pogotovo u vrijeme pandemije virusa korone.

Ona je dodala da je navedena i borba za zdraviju životnu sredinu, za podizanje zdravijih navika življenja, a veoma važna odrednica manifesta je podizanje vrijednosti porodice, koja nam je na prvom mjestu.

Aktivisti SP danas su na Trgu Krajine nosili “roza mašnicu” u znak podrške ženama oboljelim od karcinoma dojke povodom 24. oktobra - Međunarodnog dana borbe protiv karcinoma dojke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana