Ujedinjena Srpska počela predizbornu kampanju u Brčkom

Srna
Ujedinjena Srpska počela predizbornu kampanju u Brčkom

BRČKO - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Brčkom da je ta stranka s razlogom počela predizbornu kampanju u tom gradu, jer je mjesto koje spaja i koje je garant opstanka Republike Srpske.

Stevandić je istakao da na taj način Ujedinjena Srpska želi da potvrdi svoje prisustvo u Brčkom i najavi velike projekte svih institucija Republike Srpske i onih koje participiraju u Savjetu ministara, da bi Brčko bilo grad kojim će se ponositi svi njegovi građani, bez obzira na to da li su Srbi, Hrvati ili ostali.

- Mnogi građani podržali su nas u borbi protiv Centralne izborne komisije (CIK) BiH i mi ćemo im to vratiti maksimalnim poštovanjem. Pobijedićemo i ovdje ćemo ponovo biti veliki i jaki. Građani Brčkog biće zadovoljni, a i cijela Republika Srpska - poručio je Stevandić.

Šef Glavnog izbornog štaba Ujedinjene Srpske Nataša Trivić rekla je da ta stranka u Brčkom ima kredibilnu listu od 32 kandidata za poslanike u Skupštini distrikta.

- Sigurna sam da će građani distrikta Brčko prepoznati koja je snaga Ujedinjene Srpske upravo kroz naše kandidate za poslanike u Skupštini distrikta - dodala je Trivićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske i nosilac liste te stranke u Brčkom Uroš Vojnović rekao je da je su njihovi kandidati ozbiljni ljudi koji će doprinijeti tome da Brčko bude svima na ponos.

Vojnović je naveo da ta stranka od Brčkog želi da napravi grad koji će ponovo imati sadržaje koje je nekada imao, te da grad dobije stadion i sportsko-turistički kompleks na gradskom izletištu "Ficibajer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana