U Gacku i Nevesinju održane prve tribine Socijalističke partije

Srna
U Gacku i Nevesinju održane prve tribine Socijalističke partije

BANjALUKA - Rukovodstvo Socijalističke partije (SP) i kandidati ove stranke na predstojećim lokalnim izborima poručili su sa prvih tribina u Gacku i Nevesinju da im je cilj da daju doprinos ravnomjernom razvoju svih lokalnih zajednica u Srpskoj.

Lider SP-a Petar Đokić rekao je da je ekonomski napredak garant opstanka i da je to priorittet za SP.

- Moramo se boriti za bolje sutra, a to jedino možemo ako se ekonomski razvijamo. Moramo se brinuti o razvoju lokalnih zajednica, ali tako da taj razvoj bude ravnopravan - istakao je Đokić na tribini u Gacku gdje su sinoć predstavljeni kandidati za odbornike SP-a, a prisustvovao je zajednički kandidat koalacije za načelnika Ognjen Milinković.

Nosilac liste Opštinskog odbora ove stranke u Gacku Milimir Guzina smatra da Gacku treba vratiti sve bitne djelatnosti i graditi novi blok termoelektrane, koja je garant energetske stabilnosti opštine.

Đokić je na sinoćnjoj tribini u Nevesinju istakao da se ponosim svim onim što su u prethodnom periodu učinili za Nevesinje, te je zahvalio načelniku Milenku Avdaloviću na dosadašnjem radu.

- Ubijeđen sam da je to garant pobjede i toga da ćemo nastaviti dalje zajedno da realizujemo velike projekte - rekao je Đokić i poručio da će Nevesinje biti veliko gradilište u naredne četiri godine, ističući Hidroelektranu "Dabar", te vjetroelektrane "Grebak" i "Trusina".

Nosilac liste ove stranke za Skupštinu opštine Ognjen Kuljić istakao je da je politika socijalista politika očuvanja radnih mjesta i otvaranja novih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana