Trkulja: Očekujemo sigurnu pobjedu na izborima

Srna
Trkulja: Očekujemo sigurnu pobjedu na izborima

OŠTRA LUKA - Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan LJubomir Trkulja rekao je danas da je cilj ove stranke nastavak realizacije započetih projekata u Oštroj Luci i da očekuje sigurnu pobjedu SNSD-a i kandidata ove stranke za predsjednika Srpske Milorad Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović na predstojećim izborima.

”Cilj je bolji život, da se mladi vraćaju, da zasnivaju porodice, da se rađaju đeca”, rekao je Trkulja.

Trkulja je naveo da u izbore izlazi spreman i da očekuje pobjedu.

“Računamo da ćemo pobijediti sigurno i da ne računamo na to ne bi sigurno išli u izbore”, rekao je Trkulja novinarima uoči predizborne tribine SNSD-a u Oštroj Luci, kojoj su prisustvovali Dodik, Cvijanovićeva, nosilac liste Dragoslav Kabić i ostali kandidati sa liste SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini u Izbornoj jedinici jedan.

Presjednik Opštinskog odbora SNSD-a Oštra Luka Dragan Mastikosa rekao je da su trenutno u ovoj opštini u realizaciji tri projekta.

“To je dvorana u opštini Oštra Luka, te dva putna pravca i u toku je dogovor o realizaciji projekta vodosnabdijevanja Oštre Luke za 450 domaćinstava”, rekao je Mastikosa, naglašavajući dobre odnose sa republičkim nivoima vlasti.

On je rekao da počinje realizacija koncesionog ugovora u vezi sa eksploatacijom željezne rude sa dijela područja ove opštine, što će značiti i nova zapošljavanja određenog broja radnika iz Oštre Luke.

“Imajući sve to i ogromnu ulogu predsjednika Dodika u očuvanju i razvijanju Republike Srpske unutar dejtonske BiH, kao i konstantnu zaštitu interesa srpskog naroda u BiH, pružićemo mu maksimalnu podršku za predsjednika Republike Srpske, kao i Željki Cvijanović i svim kandidatima SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH sa naše izborne jedinice”, poručio je Mastikosa.

Na predizbornom skupu bili su prisutni i nosilac liste Dragoslav Kabić i ostali kandidati sa liste SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini u Izbornoj jedinici jedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana