Trivićeva posjetila banjalučko naselje Lazarevo: Ujedinjena Srpska razumije probleme građana

GS
Trivićeva posjetila banjalučko naselje Lazarev
Foto: Ustupljena fotografija | Trivićeva posjetila banjalučko naselje Lazarev

BANjALUKA - Potpredsjednica Ujedinjene Srpske Natalija Trivić posjetila je sa odbornicima ove stranke u Skupštini grada Banjaluka naselje Trapisti u Lazarevu, gdje su razgovarali o realizovanim aktivnostima o pitanju bezbjednosti djece u ovoj mjesnoj zajednici.

- Ja kao majka dvoje djece sam izuzetno zahvalna što Ujedinjena Srpska prepoznaje potrebe građana. Uz njihovu ažurnost i aktivizam dobili smo dječije igralište, novo autobusko stajalište kako bi djeca brže stigla do škole, te ležeće policajce. Ne moram naglašavati koliko je to važno za bezbjednost naše djece - rekla je mještanka Lazareva Tanja Latinović.

Trivićeva je naglasila da ne smiju biti zaboravljeni građani, njihovi problemi i potrebe koji su primarni u njihovom svakodnevnom funkcionisanju, a posebno imajući u vidu da je ovo veliko naselje u kojem živi i veliki broj djece, koja zahtijevaju posebnu pažnju.

Ona je navela da upravo slogan aktuelne kampanje Ujedinjene Srpske "Srpska su ljudi" potvrđuje da su u fokusu njihovog programa ljudi, te da su nebrojeno puta to i dokazali kroz realizaciju različitih projekata, među kojima i ovaj u banjalučkom naselju Lazarevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana